Rólunk

A Drávapack Kft. papír alapanyagú csomagolóanyag gyártásával foglalkozik, mint Rehabilitációs Foglalkoztató. A kezdetkor mintegy 20-25 főt foglalkoztatott az üzem. Az üzembővítést pályázat elnyerését kővetően, nagy teljesítményű gépeket vásároltunk, így lehetőségnyílt a kis és nagy szériás termékek gyártására. Jelenleg a megváltozott munkaképességű létszám 50 fő.
Következetes munka folyik a piacok és az egyedi igények felderítésére. A cél a nagyobb üzemek által háttérbe szorított kis szériás vevőkör magas színvonalú, pontos kiszolgálása. Az azonos minőség folyamatos biztosítását garantálja a 2006. évben megszerzett ISO minőségbiztosítási rendszer minősítése és működtetése. Jelenleg már több mint 100 vevővel állunk kapcsolatban, éves szinten 1,5 millió m2-t meghaladó hullámlemezt dolgozunk fel, 50 fő körüli létszámmal. Vevőink között megtalálhatóak autóipari beszállítók, elektronikai cégek, hazai borforgalmazással foglalkozó vállalkozások, bútor- és lakás-felszerelési tárgyak gyártásával foglalkozó cégek.
Sok éven keresztül a Dunapack ZRt. leányvállalataként működtünk, míg 2010 őszén született egy döntés, hogy nincs tovább szükség leányvállalati struktúrára. A jelenlegi tulajdonosok biztos hátteret adtak, cégünk pénzügyi helyzete kezdettől fogva rendezett, gazdálkodása nyereséges, vagyona gyarapszik. A gazdasági környezet azonban folyamatosan változik, ezért eredményeink megőrzéséért újabb és újabb lépéseket teszünk. Jelenleg is több fejlesztés, beruházás folyik a telephelyünkön, többek között jelentősen bővítjük a termelő üzemünk méretét és a raktározási kapacitásunkat illetve több új, korszerű gép beszerzése is folyamatban van. Mindent megteszünk annak érdekében, hogy minél hatékonyabban és szélesebb termékkínálattal álljunk jelenlegi és leendő partnereink szolgálatára.